Kokonaisvaltaiset palvelut

Olemme erikoistuneet korkeapainehitsaukseen, teollisuusputkistoihin ja erilaisiin vaativiin asennuksiin. Teemme myös huolto- ja kunnossapitotöitä erilaisiin tuotantolaitoksiin. Lisäksi tarjoamme projektin suunnittelua asiakkaan suunnitelmien, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti, joka voi käsittää koko projektin tai eri osa-alueita siitä mm. työnjohdon, valvonnan tai tulkkauksen (venäjä, ruotsi, englanti).

 • hitsaus

  Hitsaus

  Teemme teollisuudelle vaativia hitsaus- ja asennustöitä. Hitsausmenetelminä käytämme standardien mukaisia 141, 111, 111/141, 135, 136, putkihitsauksessa voimassa olevat luokat paineenalaisille putkistoille (PED). Hitsaamme kaikkia perinteisiä materiaaleja: musta, ruostumaton/hapon kestävä, kuumalujat sekä alumiini. Myös erikoismateriaalit esim. 10Cr, 13Cr, X10, X20, TP310, TP347 onnistuvat.

 • asennus_purkutyot

  Asennustyöt

  Teemme laite- , teräsrakenne- ja putkiasennukset, mutta erityisen hyviä olemme vaativissa ja haastavissa projekteissa. Panostamme erityisesti työn laatuun, projektin sujuvuuteen, sekä siisteyteen että ympäristön huomioimiseen. Kauttamme onnistuu myös purkuprojektien materiaalien kierrätys.

 • valmistus

  Valmistus

  Valmistamme korkeapaine- ja prosessiputkistot, sekä teräsrakenteet: Kantavat palkit ja pilarit, tukirakenteet saneeraus- ja uudiskohteisiin, levytyöt ja ohutlevyrakenteet, hissikuilut, portaat, kierreportaat, parvekkeet jne. Valmistamme myös säiliöt ja paineastiat kokoluokassa 0,5-20 000 m3 ja paineluokkassa 60 bariin asti. Elintarviketeollisuuteen valmistamme ruostumattomat ja haponkestävät putket (esim. DIN 11850).

 • projektin_suunnittelu_valvonta

  Projektin suunnittelu ja valvonta

  Tarjoamme projektin suunnittelua ja valvontaa asiakkaan suunnitelmien, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti, joka voi käsittää koko projektin Avaimet käteen -palveluna tai eri osa-alueita siitä mm. työnjohdon, valvonnan tai tulkkauksen (venäjä, ruotsi, englanti). Projektin aikana suoritamme järjestelmällisesti NDT-tarkastukset, sekä lujuuslaskennat. Projektin valvonnan laajuus sovitaan tilaajan kanssa heidän tarpeidensa mukaan.